• PProjekt - gotowe projekty domów jednorodzinnych
  • Najpopularniejsze
     projekty domów:
  • BELLA - 119.10 m² - projekty domów BELLA 2 - BLIŹNIAK - projekty domów AGATKA - 119.30 m² - projekty domów SYNTIA - projekty domów AGATKA - 85.3 m² - projekty domów DZIERLATKA III G2 - projekty domów OPAŁEK 2G - projekty domów
  • PProjekt - gotowe projekty domów jednorodzinnych
       INFOLINIA:   0-801 000 890
Szukaj na stronie:

Gotowe projekty domów jednorodzinnych

Szukaj projektu
Szukaj projektu
powierz. -
rodzaj
poddasze
szer. działki m
garaż
więcej...
Strefa gratisowa
Strefa gratisowa
Aktualne Promocje
PROMOCJE!!!
Kategorie projektów
Kategorie
O projektach
O projektach
forum budowlane  
ściana
merlin
06.11.09 15:41
44 pustak ceramiczny + 10 styropian
25 pustak ceramiczny + 10 welna mineralna,
Proszę o radę co jest lepsze
Donek
02.12.09 20:18
Najprościej będzie przeczytać ten artykuł:
[link]
Tam przekonują, że na ciepły dom najlepiej nadaje się połączenie Silki i Ytonga.
heniek
14.04.10 17:17
tak tylko ze porothen 44si ma współczynik przewodzenia ciepla ma U ≤ 0,26 W/m2K. i to bez docieplenia a Silki i Ytonga. maja z dociepleniemU ≤ 0,30 W/m2K.
Dar-Bud SIPs
10.05.10 00:18
Proponuje zaznajomić się z [link] kalkulatorem do obliczania współczynnika "U". Na pewno pomorze w wyborze izolacji.

[link] Dar-Bud SIPs
tenor
21.09.10 12:35
jak chodzi o ściany, to ja się zainteresowałem cegłami porotherm z Wienerbergera. I trafiłem na dobry czas, bo akurat mają teraz promocję.
Marek
24.09.10 12:19
"Cegły gratis" - o tym pewnie mówisz? Też w to się bawię. W końcu 500 złotych piechotą nie chodzi.
Bonmot
30.09.10 14:17
no tak, w jakimś czasopiśmie, chyba Mój Dom, widziałem formularz zgłoszeniowy do tej promocji. Bo to trzeba formularz wypełnić i wtedy można dostać kupon rabatowy.
Stafiej
05.10.10 12:43
Widzę, że sporo osób się natknęło na promocję. Ja się właśnie zastanawiam, bo nie wiedziałem początkowo, czy muszę aż 2500 cegieł kupować, ale jak mi to majster rozrysował, to wyszło, że i tak więcej będzie potrzebnych, więc i ja się w cegły gratis mogę wpisać.
likeion
11.10.10 12:59
Budowa domu to przede wszystkim sztuka kompromisu i oszczędzania, a czasem nie ma miejsce na kompromis. Dlatego jestem bardzo zadowolony, że mi się udało kupić te wienerbergery w sumie okazyjnie, no bo można powiedzieć, że jedna paleta była za darmo. W końcu to jest materiał, z którego chciałem budować i teraz jestem z zakupu zadowolony
kurdi
08.04.11 12:07
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
pymek
16.05.11 10:58
Ja tak jak Donek słyszałem że na ściany to najlepiej nadaje się Ytong i Silka. Teraz jest taki Ytong Energo, nie trzeba dodatkowego ocieplenia dawać bo bloczki są ciepłe.

» Odpowiedz...

(Pon - Pt) 8:00 - 16:00
(Sobota) 8:00 - 14:00
tel.:0-801 000 890
024 364-58-70
e-mail:biuro@plandomu.pl
gg:Napisz na Gadu-Gadu
Forum budowlane
Opinie
  • Szukasz porady? Chcesz się wymienić doświadczeniami z innymi budującymi?

• » Wejdź na forum
Zdjęcia z realizacji
Galerie zdjęć
  • Zapraszamy do
    odwiedzenia galerii
    zdjęć z realizacji
    projektów domów.

• » Galeria zdjęć
Aktualności w serwisie
Aktualności
Dodatkowa oferta
Oferta
Zobacz projekty
Zobacz projekty
Przewodnik
Przewodnik
Nieruchomości
Nieruchomości
PProjekt - gotowe projekty domów jednorodzinnych PProjekt - gotowe projekty domów jednorodzinnych PProjekt - gotowe projekty domów jednorodzinnych PProjekt - gotowe projekty domów jednorodzinnych PProjekt - gotowe projekty domów jednorodzinnych PProjekt - gotowe projekty domów jednorodzinnych

Copyright © 2006 - 2012 PProjekt.

09-400 Płock, pl. Stary Rynek 6

Infolinia: 0-801 000 890, tel. 024 364-58-70, e-mail biuro@plandomu.pl

PROJEKTY DOMÓW TWORZONE Z PASJĄ

Twój notes